Miet.

Yoga is niet meer weg te denken uit het leven van Miet.

Aanvankelijk was ze gebeten door de Dru yoga-microbe, maar de laatste jaren haalt ze haar energie uit een meer dynamische yogastijl die gebaseerd is op Anusara/Alignment yoga. Als ze nood heeft aan totale ontspanning sluit ze aan bij een les Restorative yoga. Miet behaalde de certificaten Holistische Kinderyoga en Holistische Tieneryoga aan het Holistisch Opleiding- en Kindercentrum Arterre. Ze volgde een opleiding baby- en dreumesyoga bij de Jip & Jan Academie onder leiding van Helen Purperhart in Nederland, waar ze bovendien de opleiding Combatyoga, Wiebelyoga en Kundaliniyoga voor kinderen volgde.

Happiness

Trotse moeder
Miet is in de eerste plaats de trotse moeder van 2 knappe dochters. De hoofdbron van Miet's happiness.

Ook een wandeling in de natuur, een lunch op een zonnig terrasje, een korte citytrip met een vriendin of gewoon een helderblauwe hemel maken haar helemaal blij.

Klinisch
orthopedagoog

Studio Tevree
Bij Studio Tevree begeleidt Miet kinderen, jongeren en hun ouders met uiteenlopende zorgvragen.
Ze is geconventioneerd klinisch orthopedagoog en biedt eerstelijnspsychologische zorg (ELP).
Ze streeft ernaar om op deze manier psychologische begeleiding laagdrempeliger en financieel toegankelijker te maken.

studiotevree.be

Teacher

Workshop, lezingen en opleidingen
Miet organiseert en begeleidt workshops, lezingen en opleidingen voor ouders en iedereen die professioneel met kinderen en jongeren werkt.
De ervaring en expertise die ze zelf opbouwde als kinderyogadocent en als klinisch orthopedagoog deelt ze op deze manier verder.
Direct toepasbaar in de praktijk en op maat van het kind staan hierbij centraal.