Opleiding voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden

Op 27 en 28 december kan je bij Studio Tevree een zeer interessante opleiding volgen vol tools en onmiddellijk in te zetten technieken. De 2 modules richten zich op wat jij als OPVOEDER, OUDER of LEERKRACHT kan doen om balans te brengen in rust en focus. Je kan kiezen voor 1 module of ineens de 2 modules volgen.

➡️ Module 1: Hoe kan ik terug rust brengen in mijn klas na bijvoorbeeld een speeltijd of turnles, of hoe kan ik de concentratie van mijn leerling/kind verbeteren? Hoe kan ik mijn kind helpen om ontspannen zijn nacht in te gaan? Op deze en veel meer vragen gaan we in en proberen we verschillende mogelijkheden uit.

➡️Module 2: Wat is stress? Hoe kan ik er op een positieve manier mee omgaan? We gaan aan de slag met handige technieken die je kan toepassen in de klas of thuis.

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@studiotevree.be of info@happinesskinderyoga.be

2018-11-07T18:35:18+00:00 7 November 2018|