2021 here we come

Het was een bijzonder jaar en zowel de onzekerheid als de maatregelen bezorgden velen van ons heel wat extra zorgen, spanningen en stress. Ik kan zeggen dat ik ongelooflijk gelukkig ben dat kinderen wel nog kunnen sporten en bewegen! Want elke les opnieuw zie ik hoeveel ze genieten, hoeveel ze hebben aan ons samen-zijn.
Ik laat je graag kennismaken met ons aanbod en de nieuwe data tot aan de paasvakantie. Ik ga er op dit moment van uit dat de activiteiten voor kinderen -12j gewoon mogen verder lopen zoals dat nu ook al het geval is. Voor de activiteiten voor ouders en kinderen samen, ben ik nog even voorzichtig. Ik heb ze ingepland vanaf februari maar alles hangt uiteraard af van de maatregelen die op dat moment gelden. Ik hoop alvast dat vanaf dan ook volwassenen weer indoor en in groep mogen sporten.
  • NIEUW dit jaar is dat kinderen vanaf 6j ook een lessenreeks HAKEN4KIDS kunnen volgen. Het lijkt me een fijne combinatie voor kinderen om eerst helemaal creatief bezig te zijn met haak en draad en aansluitend naar de kinderyoga te komen. Deze lessen worden gegeven door Anne Horckmans van ‘Aan de haak met Knutselmieke’ en gaan door van 9u30 tot 10u30 in Het Wijdeland. Kinderen die om 10u45 naar de yoga komen, hebben dan nog even de tijd om iets te drinken en te knabbelen.
  • Voor ouders die graag al wat verder vooruit plannen, heb ik de data van onze kampjes in de krokusvakantie:
    • Yogadagen (vanaf 4j – 12j, 35 euro/dag): 16/2 en 17/2
    • Tiener-Tijd (vanaf 10j, 45 euro): 18/2
2020-12-24T09:44:48+00:00 24 december 2020|